Enca thotë tallava është muzikë shqiptare!

KohaNews

Zakonisht ka ardhur në muzikë si një këngëtare e pop’it, megjithatë, në projektin e fundit Enca Haxhia i habiti fansat e saj me përzgjedhjen e bashkëpunimit. Këngëtarja para 2 javësh solli këngë me këngëtarin shqiptar të zhanrit tallava, Muahrrem Ahmetin dhe kënga është nga ato që të bën të lëvizësh […]

Subscribe US Now