Koronavirusi nuk e ndalon bartjen e kufomave

Ndonëse për momentin transporti ajror nuk funksionion në asnjë vend, puna për bartjen e kufomave duhet të bëhet pavarësisht vështirësive që hasin qytetarët por që është një kompani e cila nuk është ndalur aspak edhe gjatë kësaj periudhe të Pandemisë së Covid 19. ‘Atdheu Düsseldorf’ është kompania për bartjen e […]

BDI konfirmon: Hiqet ora policore

Prej nesër hiqet ora policore. Kështu ka vendosur Qeveria ne mbledhjen e mbajtur pas dite. Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e mbajtur sot miratoi këto vendime: Hiqet ora policore duke filluar nga data 27.05.2020 Hapja e kafe-bareve, restauranteve me faza duke filluar nga data 28.05.2020 Për […]

Nevzat Bejta uron festën e Fitër Bajramit

Blerand Rexhepi

Të nderuar qytetarë të besimit Islam, Fitër Bajrami përmbyll një muaj të agjërimit, adhurimit, sakrificës dhe mirësisë mes njerëzve. Uroj që këto ditë të mëshirës, faljes, mirëkuptimit, mirësisë dhe paqes, të përcillen jo vetëm me urime dhe vizita, por edhe me vepra të mira.. Në këto ditë feste, uroj që […]

Subscribe US Now