Qeveria vlerëson lartë punën e drejtorit të QSHP-së Ziberi: Angazhimi i tij në luftën ndaj Pandemisë, i shkëlqyeshëm

Blerand Rexhepi

Qendra për shëndet publik në Shkup ka pasur një nga rolet kryesore në sfidën ndaj virusit Korona (Covid-19), institucion shëndetësorë i drejtuar nga Dr. Arben Ziberi, një kuadër tashmë i shquar për sukseset. Ky institucion sot është vizituar nga zëvendës kryeministri Bujar Osmani, derisa ky i fundit është pritur nga […]

Policia bllokon ndihmat humanitare nga familja Zaev

Blerand Rexhepi

Në një depo në rrugën Gjorgi Trajkov në Strumicë, ku po paketohen paketat humanitare, që janë donacion nga familja Zaev mbrëmë kanë hyrë efektivët e policisë dhe një prokuror publik. Policia është edhe sot para depove sot dhe shpërndarja e ndihmës humanitare, e destinuar për qytetarë e kategorive të ndjeshme […]

Avziu i dorëzon Ibrahimit pëlqimet për sistematizim dhe organizim të brendshëm të RTVM-së

Blerand Rexhepi

Sekretari shtetërorë në Ministrinë e shoqërisë informative dhe administratë, Adem Avziu sot thekson se i ka dorëzuar pëlqimet për sistematizimin, organizimin e brendshëm dhe analizën funksionale të RTVM-së, ndërkohë që sipas këtyre pëlqimeve dhe organizimin e brendshëm të këtij servisi publik hapet rruga për planifikimin e punësimeve të reja tek […]

Bëhet ajo që thotë BDI, LSDM-ja heq dorë nga iniciativa për thirrjen e seancës së Kuvendit, ku shkuan nënshkrimet e partive shqiptare!?

Blerand Rexhepi

Edhe një betejë e humbur e LSDM-së karshi partnerit të koalicionit ,më saktë partisë më të madhe shqiptare BDI -së pasi socialdemokratët hoqën dorë nga iniciativa për thirrjen e Seancës së Kuvendit. Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi për iniciativën e LSDM -së tha një ditë më herët se pas shpërbërjes […]

Subscribe US Now