Protesta në disa qytete braziliane kundër masave kufizuese të udhëtimit

vull

Në qytetet e mëdha të Brazilit, qindra njerëz bllokuan trafikun në shenjë proteste ndaj masave të izolimit të futura për të luftuar pandeminë e koronavirusit, i cili kundërshtohet gjithashtu nga Presidenti Jair Bolsonaro, transmeton KohaNews. Protestuesit në kamionë, makina dhe motoçikleta u fishkëlluan në rrugët e Rio de Janeiro, Sao […]

19. Prill.1999-Koshare: Sot pas 21 viteve të rënies, kujtojmë Heronjtë e Kosovës:

vull

Milazim Maraj 1. Salih Beqir Çekaj- Veterani 22.06.1956 Broliq-Pejë- 19.04.1999- Koshare. 2. Afrim Ahmet Stajku 04.02.1981.Arbanë Prizren.19.04.1999-Koshare. 3. Aziz Bajram Gashi 16.08.1975.Balincë – Malishevë 19.04.1999-Koshare. 4. Bejtë Azem Kajdomçaj 03.03.1963.Dedaj-Prizren 19.04.1999- Koshare. 5. Fatos Shefqet Limani 08.01.1978 Prishtinë. 19.04.1999-Koshare. 6. Fisnik Alejdin Ibrahimi 09.05.1978.Beograd. 19.04.1999-Koshare. 7. Hysni Sylë Temaj 15.11.1976 […]

Galeria Kombëtare e Maqedonisë ndan me ju artin e fëmijëve të cilët shprehin mirënjohjen e tyre për heronjtë tanë dhe për gjithë punën e tyre të mundimshme!

vull

Nëse keni fëmijë dhe po mërziten në shtëpi, ja ku keni një aktivitet të shkëlqyer që të nxitni kreativitetin e tyre. Pavarësisht se jemi të mbyllur gjatë pandemisë COVID-19, Galeria kombëtare vazhdon misionin e saj në fushën e edukimit – kësaj radhë duke u dhënë kurajo të gjithë fëmijëve që […]

Subscribe US Now