Osmani në aeroportin e Shkupit priti një milion maska mbrojtëse nga Çekia

vull

Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, në rolin e Koordinatorit Nacional shpërndarjen e ndihmës së huaj në vend, në aeroportin e Shkupit sot priti një milion maska mbrojtëse – donacion nga Republika e Çekisë, si ndihmë për vendin tonë për ballafaqimin me COVID-19. Osmani shprehi falënderim deri tek […]

PIRI, EPIRI, GJERGJ KASTRIOTI PRIJËSI I ALBANIAS DHE EPIRIT

vull

PIRI, EPIRI, GJERGJ KASTRIOTI PRIJËSI I ALBANIAS DHE EPIRIT   Nga Prof.Saimir Lolja   Piri ishte një qytezë malore që nga lashtësia e tej largët e deri kur hordhitë osmane të Errësirës u derdhën mbi trojet arbërore. Vendndodhja e tij është afër fshatit Zhulat të Gjinokastrës.Gazetari Marin Mema i shfaqi […]

Informacion: ndryshim në itinerarin e trenave

vull

Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport SH.A. Shkup njofton udhëtarët se, sipas Vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me të cilën lëvizja e kufizuar gjatë fundjavës (e shtunë dhe e diel) do të fillojë në orën 16:00 dhe do të zgjasë deri në orën […]

Subscribe US Now