Mon. Jan 20th, 2020

Kryeministri Zaev dhe zk i KE Timmermans: Arritjet e Maqedonisë Veriore duhet të respektohen me vendimin për fillimin e procesit të negociatave

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com