Ja kush pritet të jetë deputeti i tretë i ASH-së pas dorëheqjes së Vesel Memedit?! (FOTO)

vull

Kryetari dhe deputeti i RDK-së, Vesel Memedi sot paralajmëroi se në Kuvend do të dorëhiqet nga posti i nënkryetarit të Kuvendit dhe se do të dorëzojë mandatin e deputetit. Ai këtë e fitoi si pjesë e koalicionit Aleanca për Shqiptarët që ishte bashkë me ASH-në, Unitetin dhe RDK-në. Por sipas […]

Dorëhiqet Sadulla Duraki nga posti i Ministrit të ambientit jetësor

vull

Sot, ministri Sadulla Duraki ka dhënë dorëheqje nga funksioni ministër i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, për arsye se është propozuar për ministër të Ministrisë së re të Sistemit Politik dhe Marrëdhënieve mes Bashkësive. Në dorëheqje drejtuar kryeministrit Zaev, Duraki thotë: „ Ju falënderoj Juve dhe të gjithë anëtarëve të […]

Instituti i Ekologjisë dhe Teknologjisë i UT-së e thellon bashkëpunimin me institute të njohura nga Evropa

vull

Në Institutin e Ekologjisë dhe Teknologjisë të Universitetit të Tetovës, prej 10-13 qershor 2019, qëndroi për vizitë pune Prof. Dr. Bernard Dietrich nga Muzeu i Shkencave Natyrore në Paris, i shoqëruar edhe nga znj. Anne – Marie Dietrich, znj. Michelle Lemonier -Darsemon dhe z. Christian Darsemon. Gjatë vizitës së tyre […]

Orizi bio-smart, aplikacioni për telefona celular që që shpërblen qytetarët ekologjikisht të përgjegjshëm

vull

Më 20 qershor, në Shkup, nën organizimin e shoqatës për inovacione sociale “ARNO”, u mbajt finalja e garës në RMV për Ide të biznesit të gjelbër. Komisioni përzgjodhi idetë e mëposhtme: „Challenger- Aplikacioni për telefona celular që shpërblen të gjithë përdoruesit ekologjikisht të përgjegjshëm”, “ Rakatrak- qendër natyrore educative për […]

Elezi: Pabarazia mund të ulet me investim në arsim, shëndetësi dhe kujdes social

Përmes zbatimit të reformave ekonomike dhe investimeve kapitalin në resurse njerëzore, shëndetësi, arsim dhe kujdes social, pabarazia mund të reduktohet dhe të arrihet një sistem më i drejtë për të gjithë. Kjo u theksua në pjesën qendrore të takimit të konferencës holandezo-belge, që u mbajt në Shkup, ku pjesëmarësve ju […]

Berat Dehari: Krimi ekonomik nuk njeh etni as bindje politike

Në emisionin “Biznes Plus”, të RTM, me temën “Lufta kundër krimit të organizuar financiar dhe korrupsionit”, i ftuar ishte Berat Dehari, Zëvendës drejtor i Policisë Financiare, në debat me gazetarin, Ersan Pajaziti, lidhur me rastet, numrin e lëndëve të gjykimit të krimit ekonomik, ka potencuar se rastet para hetimore janë […]

Berat Dehari: Të vendosur kundër krimit financiar në të gjitha fazat e procesit

Në emisionin “Biznes Plus”, të RTM, me temën “Lufta kundër krimit të organizuar financiar dhe korrupsionit”, i ftuar ishte Berat Dehari, Zëvendës drejtor i Policisë Financiare, në debat me gazetarin, Ersan Pajaziti, ka theksuar se kriminaliteti është i pranishëm në Maqedoninë e Veriut, me vështrim të veçantë, krimet financiare. Në […]

Menduh Thaçi realizoi takim me Ambasadorin Francez, Kristian Timonie

vull

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sot në selinë e partisë priti në takim Ambasadorin e Francës, Kristian Timonie. Në takim u bisedua për çështjet aktuale politike, si dhe për ecurinë e reformave sistemore. Kryetari Thaçi potencoi se PDSH mbetet e përkushtuar fuqishëm në rrumbullaksimin e procesit të integrimit […]

Dekani i UT-së Prof. Dr. Kastriot Haxhirexha mori pjesë në Kongresin e 27-të Evropian të Kirurgjisë Endoskopike që u mbajt në Spanjë

vull

Prej 12-15 qershor 2019 në Sevilje të Spanjës u mbajt Kongresi i 27-të Evropian i Kirurgjisë Endoskopike (EAES), me pjesëmarrës nga shumë vende të botës, si dhe ekspertë të njohur të kirurgjisë endoskopike, ku u prezantuan arritjet më të fundit në këtë fushë, me theks të veçantë të asaj robotike. […]

Zëvendësministrja e financave Elezi priti në takim delegacionin turk të BE për IPA Fondet!

Nga dje (17 qershor) për vizitë studimore dy ditore në Shkup po qëndron delegacioni turk nga drejtoria e BE-së për menaxhim dhe negociata me IPA fondet, ku në kuadër të kësaj vizite pritet të bisedohet në lidhje me sistemin e menaxhimit me IPA fondet nga CFCD, kurse delegacioni do të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: