Probleme me Taravarin, dega e Vrapçishtit afër shkëputjes nga ASH

Blerand Rexhepi

Dega e Vrapçishtit e Aleancës për Shqiptarët ka nis të kundërshtojë hapur Sekretarin gjeneral të Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, njëherësh kryetar i Komunës së Gostivarit. Mospërfillja nga ana e Taravarit për Degën e Vrapçishtit, që realisht numëron aktivistë të shumtë, ka bërë që këta të fundit të kërcënojnë me […]

Dega e Tetovës e ASH-së kalon në BESA?!

Blerand Rexhepi

Dega më e madhe e Aleancës për Shqiptarët – Dega e Tetovës pritet ti bashkangjitet Lëvizjes BESA. Duket se Ziadin Sela nuk ka arritur akoma të zbut pakënaqësitë e aktivistëve pas koalicionit me Alternativën e Afrim Gashit, e cila vazhdon të jetë pjesë e Qeverisë. Tema e koalicioneve parazgjedhore tashmë […]

BDI: Testimet masive mundësojnë rikthimin e normalitetit

vull

Konferencë për shtyp të përfaqësuesit të BDI-së dhe kryetar i Komunës së Dibrës, Hekuran Duka: Të nderuar Siç e dini, Dibra ishte komuna e cila duhej të luftonte betejën më të vështirë kundër COVID-19. Ne përjetuam se si është izolimi edhe atë jo vetëm në shtëpi, por edhe me pjesën […]

Universiteti i Tetovës i organizon online “Ditët e Hapura”

vull

Universiteti i Tetovës  i organizon online “Ditët e Hapura” Universiteti i Tetovës, sot, më 13 maj 2020 filloi me organizimin e “Ditëve të Hapura” për vitin akademik 2020/21. Për shkak të pandemisë së Covid-19, këtë vit kjo ngjarje për herë të parë organizohet në një format krejtësisht ndryshe – online. […]

Subscribe US Now