Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Opinione

3 min read

Nga Ylli Manjani Rilindja e komunizmit. Nëse analizon ftohtë, pa emocion apo ngarkesë krahësh politikë, thelbi i qeverisjes së Rilindjes...

1 min read

Mr.Metali Alili Kam kaluar kaq vite rrugëve të arsimimit profesionalizimit dhe angazhimit për një ditë ndryshe por ajo ditë asesi...

5 min read

Shkruan: Bardhyl ZAIMI   Afera “Zhvatja” ka ngritur temperaturën politike në Maqedoninë e Veriut. Kjo aferë tashmë i kaloi kufijtë...