Gjithçka që duhet të dini për kollën

vull

Kollitja në përgjithësi është një gjë e mirë: është një veprim refleks që mban rrugët e frymëmarrjes të pastra nga mukusi, pluhuri, tymi dhe shumica e kollave largohen vetë vetë brenda tre javësh. Por në qoftë se një kollë zgjat më shumë se kjo dhe po bëhet gradualisht më keq, […]

Ushqimet për pasur kujtesë të fortë dhe afatgjatë

vull

Kujtesa është aftësia e organizmit për të koduar dhe depozituar informacione, në mënyrë që ato të riprodhohen dhe përdoren më vonë Psikologët e zhvillimit dhe mjekët pohojnë që ka gjithmonë truke dhe sekrete për të patur një kujtesë të ‘fortë’ dhe afatgjate. Më poshtë do të gjeni të listuara disa […]

Subscribe US Now