Albian Marku: Arkitektura, kombinimi i artit me shkencën

Blerand Rexhepi

Arkitektura është ndërthurja mes kreativitetit dhe saktësisë, mes artit dhe shkencës. Kështu pohon edhe arkitekti Albian Marku, të cilin e kemi ftuar në një  intervistë interesante ku na çon nëpër labirinthet e krijimtarisë arkitekturore përmes përgjigjeve të gjetura, të artikuluara dhe dashamirëse ndaj artit të tij. – Albian, për ata […]

Në karantinën e Merita Merjës në Dubai…!

Blerand Rexhepi

Emri me i njohur ne fushen e bukurise, Merita Merja, i eshte bashkuar pjeses tjeter te shqiptareve te cilet per shkak te angazhimeve qe kane pasur jashte Shqiperise, kane mbetur te izoluar prej masave te rrepta ndaj pandemis Covid-19. E izoluar ne nje apartament ne Dubai, bashke me nje pjese […]

Subscribe US Now