Bashkëpunim ndërmjet Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës dhe NPQ “Shkupi”, për zbatimin e gjuhës shqipe

vull

Zëvendësdrejtori i NPQ “Shkupi”, Blerim Ismaili, vizitoi Agjencinë për Zbatimin e Gjuhës, ku u prit nga drejtori i kësaj agjencie, Ylber Sela.

 

Me këtë rast, zëvendësdrejtori Ismaili njoftoi për procesin e zbatimit të gjuhës shqipe në këtë ndërmarrje publike, për pengesat si dhe sfidat që dalin nga ky proces.

Nga ana tjetër, drejtori i Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës, Ylber Sela, ofroi mbështetjen e Agjencisë për aspektet drejtshkrimore të gjuhës shqipe dhe për zbatimin e plotë të saj.

Palët u dakorduan që takime të këtilla të mbahen edhe në të ardhmen, sepse kjo do të ndihmojë në thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës dhe NPQ “Shkupi”, si dhe në lehtësimin e procesit të zbatimit të gjuhës shqipe.

Next Post

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti shënon nismën e rrugës që lidh Dollnenin me Çashkën

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, sot, e premte, 06 shtator 2019, në ora 12:00 do të shënoj fillimin e punimeve në rrugën jashtëzakonisht të rëndësishme që lidh komunën e Dollnenit me Komunën e Cashkës, përkatësisht, fshatrat Crnilishtë me Jabollcishtë. Ju ftojmë ta ndiqni ngjarjen që do […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: