Blerim Bexheti i tregon Zaevit vulën dhe autorsinë e të arriturave të shqiptarëve në Maqedoni i atribuohet BDI-së

Blerand Rexhepi

Blerim Bexheti i tregon Zaevit vulën dhe autorsinë e të arriturave të shqiptarëve në Maqedoni i atribuohet BDI -së.Sepse ne Gjithmonë vendimet e mëdha në dobi të shqiptarëve i sjellim bashkë bazuar mbi parimet…

Nga Ismail Ibishi

Atdhetari ,Besëlidhje,Bashkim ,Ardhmërie ,e bashkimi i këtyre atributeve bën përshkrimin e karakterit dhe veprimtarisë së dy kolosëve në BDI.
Faktet nuk pushojnë së ekzistuari vetëm sepse ato mohohen e injorohen nga LSDM –ja e Zaevit dhe kualicionit të tij parazgjedhor…

Veprat mbartin autorsi, njashtu dhe të arriturat e shqiptrëve nga 2001 e deri më sot mbajnë vulën e BDI-së ,pa të cilën dhe historia moderne e Maqedonisë së Veriut nuk mund të shkruhet …

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe kreu i saj mbetet në histori ,figura më markante dhe e pakrhasueshme me të tjerët i cili hapi një kapitull të një renesanse të dytë shqiptare për të mirën e gjithë shqiptarëve në Maqedonin e Veriut. Si në fushën e arsimit ,kulturës ,shkencës e ekonomisë dhe përherë të parë në histori zyrtarizoi gjuhën shqipe në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Lideri i cili diti të veprojë me armë në dorë në luftë e me pendë e politikë vizionare në paqe..

Next Post

BDI dënon ashpër ngjarjen në Strugë dhe kërkon përgjegjësi

Bashkimi Demokratik për Integrim dënon ashpër tubimin e qytetarëve në Strugë që paraqet thyerje të vrazhdtë të të gjitha masave dhe rekomandimeve për mbrojtje të shëndetit publik nga ana e organizatorëve dhe pjesëmarrësve. Bashkimi Demokratik për Integrim vlerëson që beteja me CoVid – 19 fitohet vetëm me përpjekje të përbashkëta […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: