Buzaku: Sulejman Rexhepi edhe këtë vit ka keqpërdorur parat e haxhilerëve

vull

Skënder Buzaku sot para Prokurorisë Themelore me anë të dëshmive të prezantuara nga ana e tij ka bërë të ditur 700 mijë euro nga haxhilerët dhe kjo sipas tij për shkak se haxhilerët pagesën nuk e kanë kryer tek ministria për haxh por tek agjencia e cila ndodhet në Arabinë Saudite, me çka BFI-ja dhe Sulejman Rexhepi kanë bërë keqpërdorime me parat e haxhilerëve, transmeton Kohanews.

“Gjatë ditëve në vazhdim do të shpalos edhe dëshmi të tjera në lidhje me keqpërdorimet e shumta që janë bërë nga kreu i BFI-së.  Nuk dua të komentoj fjalët e Sulejman Rexhepit pasi nuk do të bjerë në nivelin e atij me atë gjuhë banale.  Dua të shprehë shqetësimin se Gjykata e Apelit ka bërë shkelje pasi ligjërisht vendimi më parë duhet të kthehet në shkallën e parë dhe pastaj do të informoheshin palët./KohaNews

Next Post

Komuna e Gostivarit: Kemi shënuar rezultate të lakmueshme në sferën e investimeve dhe zvogëlimin e borxheve të trashëguara

Falë qeverisjes së ndërgjegjshme dhe të ndershme, si dhe shmangies së shpenzimeve joproduktive, Komuna e Gostivarit gjatë qeverisjes së kryetarit Arben Taravari shënon rezultate të lakmueshme si në sferën e investimeve publike ashtu dhe në zvogëlimin e borxheve të trashëguara. Borxhi i trashëguar i Komunës së Gostivarit për më pak […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: