Çeliku pjesëmarrës në manifestimin tradicional “Vjelja e mollës prespane 2019”

vull

“Me manifestimin tradicional “Vjelja e mollës prespane 2019”, i cili po mbahet nga data 26-27.09.2019 në qytetin e Resnjës filloj vjelja e sivjetme e mollave në rajonin e Resnjës.

Këtë vitë pritet të ketë një prodhim të mirë të mollës e cila është e kualiteti të lartë.” – shprehet Çeliku

Për më shumë ndiq linkun:

Next Post

Ministri Xhemaili takim me ndëramarrjet në rrethinë të Tetovës

Në vazhdën e aktiviteteve të ministrit për regullativë dhe përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendase z. Hisen Xhemaili, sot u realizuan vizita në katër ndërmarrje vendore me veprimtari të ndryshme. Në ndërmarrjen për prodhimin e kafesë Nelina në Tearcë, në ndërmarrjen e prodhimin e dyerve Uni Doors, në ndërmarrjen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: