Djali dajës së Zijadin Selës, Krenar Lloga i punësuar nga Alternativa?!

vull

Siç duket bashkëpunimi mes Aleancës dhe Alternativës ka filluar kohë më parë, duke e punësuar Krenar Llogën, djalin e dajës së kreut të Aleancës, Zijadin Selës.

Me këtë konfirmohet që ky koalicion dypalësh, kur i konvenon është pjesë e Qeverisë, dhe kur nuk i konvenon është opozitë.

Next Post

Sela dhe Kasami u zotuan kundër Prokurorisë, a do ta mbajnë fjalën?!

Në ndërkohë që Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi për sot ka caktuar seancën e 135-të, ku në rend dite përpos propozim-ligjit për Prokurorinë Publike do të jetë edhe propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin e prokurorëve publik ende nuk ka një konfirmim zyrtar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: