Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

E tmerrshme! I Rrahi dy vajza para një klubi nate dhe shikoni se si u përgjigjën kalimtarët (VIDEO)

1 min read
Loading...

Sipas mediave amerikane, konflikti erdhi pasi vajzat paralajmëruan sulmuesin që të mos sillet në mënyrë të pahijshme ndaj një shitësi të ushqimit në rrugë. Ai njoftohet se doli jashtë dhe filloi të ngacmonte shitësin sepse ai i kërkoi atij $ 6 për një hot-dog.

Kur vajzat i thanë që të linte shitësin vetëm, ai menjëherë i sulmoi. Të dy vajzat u plagosën dhe u transferuan në spital, ndërsa policia ende po kërkon për sulmuesin.

Leave a Reply