I pari i komunës së Likovës, Arifi takim me banorët e Sllupçanit, po bëhen investime

vull

Kryetari i Komunës së Likovës z. Erkan Arifi, i shoqëruar nga punëkryerësi dhe mbikqyrësi, takim me banorët e lagjes në f. Sllupçan, ku shumë shpejt do të fillojn punimet për rregullimin e rrugicës prej tek ura e poshtër që shpije për në f. Vaksincë, në drejtim të objektit shkollor për klasët e ulëta e deri tek familja Zymberi.

  • Ku përveç rrugës do të rregullohet edhe një murë – pendë e vogël për grumbullimin e ujit atmosferik e pastaj përmes gypave adekuat të betonit do të ndërtohet edhe kolektori atmosferik deri tek lumi i fshatit.

  • Ku, pas realizimit të këtyre punëve, do marr fund njëher e përgjithmon, më rreziku që i kanosej kësaj lagje çdoherë që kishte reshje të shumta, dmth që edhe kjo lagje do të ket infrastrukturë më të mirë për një jetë normale.
Next Post

Komuna e Studeniçanit, kërkon të zbardhet nga autoritet kroate sulmi ndaj futbollistit Muzafer Ejupi

Ditë më parë futbollisti shqiptarë nga Maqedonia, Muzafer Ejupi, që aktualisht është pjesë e skuadrës kroate, Nk Slaven Belupo, u sulmua nga një person në një vend parkim me çka ka marrë lëndime të rënda në fytyrë. Ka qenë reagimi i një miku të tij që ka goditur sulmuesin me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: