Kjo është komuna në Maqedoni që jep nga 5000 denarë për familjet që regjistrojnë fëmijët e tyre në klasë të parë

vull

Këshilli i Komunës së Novacit ka sjell vendim për ndarje të 5000 denarëve për familjet që regjistrojnë fëmijët në klasë të parë.

 

Nga Komuna e Novacit kanë informuar se secili fëmijë i klasës së parë që do të regjistrohet në shkollën fillore “Sllavko Llumbarkovski” dhe shkollat komunale për rreth për vitin 2019/2020 do tu shpërndahen nga 5000 denarë me qëllim që familjet të ndihmohen dhe tu lehtësohen sado pak të dhënat për mjete shkollore.

 

Për realizim të së drejtës është e nevojshme që secili prind të dorëzojë kërkesë për fëmijë të regjistruar në klasë të parë në vitin shkollor 2019/2020, të dorëzojnë vërtetim për regjistrim në klasë të parë dhe dokumentacionin tjetër që nuk paraqesin harxhime shtesë, theksojnë nga vetëqeverisja lokale, ku sot pritet të fillojë viti i ri shkollor./Alsat

Next Post

Edi Rama mbyll sytë para provave të pakundërshtueshme të inkriminimit të Agim Kajmakut duke e mbrojtur me kodin mafioz të heshtjes

Edi Rama mbyll sytë para provave të pakundërshtueshme të inkriminimit të Agim Kajmakut duke e mbrojtur me kodin mafioz të heshtjes   Prokuroria i kërkon llogari Partisë Demokratike për Kajmakun e Ramës, por nuk “sheh” provat në sistemin TIMS   Pushteti i kriminal i Rilindjes duhet larguar një orë e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: