Kreu i Bogovinës, Xhemaili: Fituam tre projekte ku ngrisim nivelin e infrastrukturës

Blerand Rexhepi

Bogovinë, 12 nëntor – Në Komunën e Bogovinës sot është bërë inaugurimi i asfaltimit të rrugës prej Sëiss Center – Bogovinë deri në Sellarcë të Epërme, kështu informon kreu i komunës Albon Xhemaili.

Projekti është mbështetur nga Agjencioni për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe ka vlerë prej 11.228.040,00 denarë.

Kreu i komunës Xhemaili tha që në thirrjet e publikuara nga ana e Agjencionit për përkrahje financiare për bujqësi dhe zhvillim rural, Komuna e Bogovinës ka konkurruar me tri projekte të cilat i ka fituar dhe që të gjitha kanë të bëjnë me plane urbanistike, me qëllim të ngritjes së nivelit të infrastrukturës rrugore.

Në fund, kryetari i komunës falënderoi të gjithë për prezencën e tyre.

Më 12.11.2019, në Komunën e Bogovinës bëhet inaugurimi i asfaltimit të rrugës prej Swiss Center – Bogovinë deri në…

Gepostet von Albon Xhemaili am Dienstag, 12. November 2019

Next Post

Shtetformësia,opium për shqiptarët e Maqedonisë Veriore

Nga referendumi i vitit 1992, kur inteligjenca dhe korpusi i partive shqiptare, e morën vërtikun e popullatës së mençur, që në atë kohë të veprojë politikisht, pikërisht kur vendoheshin themelet dhe pronësia  mbi shtetin e posa shpallur, që edhe shqiptarët të jenë të barabartë,pronar të përbashkët mbi  shtetin e posa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: