Kryesuesi i Komitetit Ushtarak të BE-së, Graziano, viziton Shtabin e Përgjithshëm të Ushtrisë

vull

Shefi i Shtabit të Ushtrisë, gjenerallejtënant Vasko Gjurcinovski, pret Kryesuesin  e Komitetit Ushtarak të Bashkimit Evropian, gjeneral Claudio Graciano, i cili është për vizitën e tij të parë zyrtare në Ushtrinë e Republikës së Maqedonisë Veriore.

Gjenerali Graciano, gjatë qëndrimit në Shtabin e Përgjithshëm dhe Ministrinë e Mbrojtjes, tha se përveç takimit me Gjurcinovski, ai do të takohet me Ministren e Mbrojtjes Radmila Sekerinska./KohaNews

Next Post

Seancë e re për rastin “Monstra”

Në Gjykatën  Themelore Penale në Shkup do të mbahet seancë e re gjyqësore për vrasjen e pesë fishtë tek Liqeni i Smillkovës me 12 prill të vitit 2012.   Çështja është në prova dhe duhet të fillojë me paraqitjen e 133,000 SMS dhe transkriptimeve të tjera, të propozuara si provë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: