Ku dhe si përfundojnë donacionet e familjes së Zaevit dhe Mickoskit?

Blerand Rexhepi

Pasi u raportua se familja e kreut të LSDM-së, Zoran Zaev, ka bërë sot një donacion humanitar prej 5.500 paketash për familjet në nevojë në qytetin e Strumicës dhe komunave për rreth, opinioni filloi të bënte një krahasim me donacionet edhe të familjes së kreut të VMRO-së Mickoski.

Nga sa dihet deri më tani, familja e Hristijan Mickoski ka dhuruar 30.000 euro, por për VMRO-në partia që ka pasuri të paluajtshme miliona euro.

Për dallim prej tyre, familja e Zoran Zaev dhuroi 135.000 euro në formën e pakove humanitare për kategoritë më të prekshme të qytetarëve në këto periudha të vështira kur të gjithë jemi të prekur nga koronavirusi.

Next Post

Bytyqi: Po tregojmë solidaritet, jemi në mbështetje të të gjithë atyre që kanë nevojë

Në një konferencë për shtyp sot kryetari i komisionit për financave në LSDM dhe këshilltari i kryeministrit, Fatmir Bytyqi ka prezantuar masat e ndërmara dhe miratuata nga ana e pushtetit ekzekutiv me qëllim që të ndihmohen të gjithë ata që janë të prekur nga kriza e virusit Korona, ndërkohë që […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: