“KUSHTE MË TË MIRA PËR PROCESIN EDUKATIVO- ARSIMOR NË SHKOLLAT TONA “

vull

Gjatë ditës sotme Kryetari i Komunës së Likovës z. Erkan Arifi, vizitoi nga afër SH.F.K “Faik Konica” f. Sllupçan, ku me Drejtorin, u dakorduan që nga java e ardhshme të fillojn punimet për izolimin, fasadimin dhe vendosjen e ulluqeve të objektit, me çka përveç se do ndryshoj pamja e tanishme, njëherit do të ket edhe efekt pozitiv në efikasitetin energjetik.

 

  • Krijimi i kushteve adekuate për zhvillimin e procesit arsimor, investimi në arsim janë garancë e sigurtë, se e ardhmja jonë do të jet më e begat në të githa sferat jetësore në të ardhmen.

 

– Investimet në arsim gjatë këtij viti dhe vitin që vjen nuk do të ndalen dhe do prekin çdo shkollë në territorin e komunës sonë .

Next Post

Ndërmarrjet vendore të tekstilit u prezantuan në Munich Fabric Start, në Gjermani

Invest North Macedonia për herë të dytë organizon Stendën nacionale për prezantimin e potencialeve investuese të industrisë vendore të tekstilit në panairin Munich Fabric Start i cili po mbahet nga data 03-05 shtator në Munih, Gjermani.    Munich Fabric Start është një nga panairet tregtare udhëheqëse ndërkombëtare për tekstil dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: