Mon. Jan 20th, 2020

Me mbështetjen e Planit për ajër të pastër, kopshti i fëmijëve “Prolet” në komunën e Karposhit fillon përdorimin e sistemit të ri ekologjik për ngrohje dhe ftohje

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com