Sat. Apr 4th, 2020

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, kryetari Bexheti dhe ministri Ademi vizituan shkollën “Bajram Shabani” në Kondovë.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: