Menduh Thaçi: Pagat e administratoreve dhe arsimtareve te mos preken!

vull

Sot, kryetari i PDSH-se, Menduh Thaçi se bashku me Komisionin per Shendetesi mbajti konference per shtyp ku foli per gjendjen aktuale me koronavirusin dhe rekomandimet per masat ekonomike.
Me poshte gjeni linkun e videos ku Menduh Thaçi apelon qe pagat e administratoreve dhe arsimtareve te mos preken.
Next Post

Pronari i Kompanisë “FRUTEX” Shaqir Palushi ndërmerr një tjetër iniciativë humanitare

Pronari i Golden Eagle, Shaqir Palushi nis një iniciativë humanitare për të ndihmuar familjet në nevojë. Në Facebook, ai ka njoftuar detajet shtesë për këtë iniciativë humane. Miqët e Bamirësisë Të nderuar miq, Sot më shumë se kurrë ,shumë familje me të ardhura të vogla ekonomike kanë nevojë për përkrahjen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: