Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Ndjekje e drejtpërdrejt e nënshkrimit të protokollit për anëtarësim të vendit tonë në NATO dhe konferencë shtypi e zëdhënësve të Qeverisë, Boshnjakovski dhe Hoxha

1 min read
Loading...

Me fillim në ora 11:00 së bashku ti ndjekim zhvillimet në Bruksel ku do të bëhet nënshkrimi i protokollit për anëtarësim të vendit tonë në NATO si dhe deklaratë e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-së, Jens Stoltenberg dhe Ministrit të Punëve të Brendshme, Nikola Dimitrov.

Në qendrën e mediave do të na bashkëngjitet zëvendës Ministri për Punë të Jashtme, Andrej Zhernovski, shefi i zyrës së NATO-s për Lidhje në Shkup,Zoran Jankoviq dhe zëdhënësit e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski dhe Muhamet Hoxha.