Fri. Feb 28th, 2020

Në Gjykatën Penale sot do të mbahen seanca të reja për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike “Trajektorja” dhe “Tarifa”.

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com