Tue. Jan 21st, 2020

Nobelistja Bushamaui edhe zyrtarisht i ka propozuar kryeministrat Zaev dhe Cipras për çmimin Nobel për paqe për vitin 2019

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com