Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Qytetarët e Tetovës, pastrojnë rrugët,komuna ka harruar detyrat

1 min read
Loading...

Një qytetarët i revoltuar i Komunës së Tetovës, ka dërguar fotografi në adresë të portalit tonë “KohaNews” ku ka kërkuar që rrugët të pastrohen me qëllim që të jenë më të pastra.
“Ne jemi taksapagues dhe duam që të realizohen të gjitha obligimet që i ka për detyrë një Komunë ti realizojë. Për fat të keq se rrugët janë të papastruara u pa gjatë kohës së shkrirjes së borës ku edhe ajo u nxi,” u shprehë qytetari./KohaNews