RDSH zgjodhi nënkryetarët dhe sekretarin gjeneral

vull

Rinia Demokratike Shqiptare sonte (14 Janar 2020) mbajti mbledhjen konstituive në të cilën u zgjodhën nënkryetarët dhe sekretari gjeneral. Këtë ngjarje të rinisë e ndoqi edhe kryetari i partisë, Menduh Thaçi.

Kryesia Qendrore e RDSH-së votoi për nënkryetarë Fisnik Destani, Blerim Azizi, Besar Ismaili dhe sekretar gjeneral Vjosar Cara.

Next Post

Heu bre Zekë, gajret bre burr!

Shkruan: Orhan Ibrahimi Cilit Zekë t’i drejtohem, atij të BDI-së, që i shërbeve me plot përkushtim e devotshmëri, të Besës, Alternativës apo me mirë e saktë thënë atij të “Lidhjes së Unazave”. Që nga 1993, përplot, pa numër të njejtat “teza”, “diagnoza” e “prognoza”, si refren i kemi ndëgjuar dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: