Rektori Prof. Dr. Vullnet Ameti : Ndajmë dhimbjen me vëllezërit tanë nga Republika e Shqipërisë

vull

Telegram ngushëllimi

Jemi të pikëlluar nga pasojat e tërmetit katastrofal në Shqipëri, ku humbën jetën disa qytetarë dhe shumë  të tjerë u lënduan. Ndajmë dhimbjen me vëllezërit tanë nga Republika e Shqipërisë që u prekën dhe u tronditën nga kjo fatkeqësi e rëndë natyrore.

Në emër të Universitetit të Tetovës, u shpreh ngushëllimet vëllazërore drejtuesve më të lartë të Republikës së Shqipërisë, familjeve  të viktimave, dhe ju urojmë shërim sa më të shpejtë të të lënduarve në këtë ngjarje fatale.

Në këto momente kaq të vështira, solidarizohemi me bashkëkombësit tanë, të cilët si kurrë më parë kanë nevojë për ndihmën dhe kurajën e secilit prej nesh!

 

Tetovë, më 26 nëntor 2019                                                                     Rektori

                                                                                                         Prof. Dr. Vullnet Ameti

Next Post

Drejtori i Invest North Macedonia në vizitë disaditore në Itali

Agjencia për investime të huaja dhe promovimin e eksportit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, dje u prezentua në forumin afarist maqedono-italian i cili u mbajt në Katania.   Drejtori i Agjencisë, Arben Vila në fjalimin e tij hyrës në sallën e stërmbushur të Residencës universitare Arches në Katani iu […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: