Shtrenjtohen derivatet e naftës në Maqedoninë e Veriut

vull

omisioni Rregullator për Energjetikë kanë njoftuar se nga sonte do të rritet çmimi i lëndëve djegëse.

Benzina tani do të kushtojë për 3 denarë më shtrenjtë derisa nafta për 1.50 denarë.

Në përputhje me metodologjinë e KRE-së sonte nga mesnata çmimet me pakicë të derivateve të naftës do të rriten përafërsisht për 3.21%.

Me çka EUROSUPER-95 dhe EUROSUPER-98 do të rriten për 3 denarë gjegjësisht 2.5 denarë dhe një litër do të kushtojë 71.50 denarë gjegjësisht 73 denarë.

Çmimet e EURODIZELIT do të rritet për 1.50 denarë dhe një litër naftë të kushtojë 62.50 denarë.

Çmimet e reja do të hyjnë në fuqi sonte nga mesanta dhe do të vlejnë dy javë.

Next Post

Ahmeti në Saraj: Me 21 prill ju ftoj që të votojmë për koncept, për një filozofi të re, për një koncept që shqiptarët i lartëson

Bashkimi Demokratik për Integrim në kuadër të fushatës parazgjedhore për zgjedhjet presidenciale ka mbajtur takim me qytetarë në Komunën e Sarajit. Duke iu drejtuar të pranishmëve kryetari i BDI-së Ali Ahmeti theksoi se në këto zgjedhje BDI do të përkrah kandidatin konsensual, kandidat që ka mbështetjen e partive më të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: