Solidarizohen të rinjtë e Forumeve Rinore të Bashkimit Demokratik për Integrim nëpër degë

vull

Tërmeti i tmerrshëm drodhi edhe ndjenjat e çdo të riu në vend, të gjithë degët e BDI-së u bashkuan në ndihmë të vëllezërve dhe motrave tona në Shqipëri të cilët në këto momente kaq të vështira kanë nevojë për përkrahjen tonë.

Ashtu si në festa kombëtare, edhe në kështu tragjedi natyrore ne dëshmojmë se pavarsisht ndarjeve fetare, shtetërore dhe politike, ne na bashkon ndërgjegjja kombëtare dhe humanizmi që na karakterizon.

Lutemi që vuajtja e tyre të jetë sa më e lehtë!
Me ty Shqipëri!

Next Post

Universiteti i Tetovës ndan 10 mijë euro për të dëmtuarit e tërmetit në Shqipëri

Pas situatës së rëndë të krijuar në Shqipëri si pasojë e tërmetit të 26 nëntorit, që i goditi Durrësin dhe Thumanën, Senati i Universitetit të Tetovës, në mbledhjen e mbajtur sot, më 28 nëntor 2019 solli vendim për ndarjen e një donacioni në vlerë prej 10.000 eurove, në ndihmë të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: