Mon. Jan 20th, 2020

Takim i kryeministrit Zaev me ambasadorin Timonie: Maqedonia është në rrugë të drejtë, mbetet mbështetja e fortë e Francës në rrugën drejt BE-së dhe NATO-s

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com