Sun. Jan 19th, 2020

Takim Zaev me Linkeviçius: Mbështetja aktive në procedurat që Maqedonia të bëhet anëtare e 30 e NATO-së dhe datë për fillimin e negociatave me BE-në në qershor

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com