Thu. Apr 9th, 2020

Takim zyrtar i Ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor z. Naser Nuredini me zëvendësambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut z. Oto Graf

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: