Takimi i parë i ministrit Nuredini dhe kryetarit të komunës Bexheti

vull

Sot Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini dhe kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, zhvilluan një takim, në të cilin u theksua rëndësia e intensifikimit të aktiviteteve për mbrojtjen e mjedisit jetësor.

Në këtë takim, fokusi i bisedimeve ishte në ndotjen e ajrit. Ministri Nuredini posaçërisht theksoi rrezikun e djegies së stërnishtave që jo vetëm që ndikon në cilësinë e ajrit, por është gjithashtu një rrezik i madh për shkaktimin e zjarreve më të mëdha që negativisht ndikojnë te njerëzit, në tërë florën dhe faunën, por edhe në mjedisin jetësor me tërë kompleksitetin e tij.

Gjithashtu u diskutua për statusin e projekteve në vazhdim dhe mundësia e përmirësimit të tyre.

Next Post

Arbër Ademi: Komuna e Vrapçishtit me sallë të re sportive!

Vazhdojmë angazhimin për ofrimin e kushteve më të mira për nxënësit tanë. Pas rrumbullaksimit të të gjitha procedurave të parapara me ligj, tani më gjithçka është gati për të filluar me ndërtimin e sallës së re sportive në shkollën fillore “Sali Lisi” në Dobri Dol të Komunës së Vrapçishtit.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: