Teuta Arifi lëshon në përdorim rrugën në Reçicë të Madhe

Blerand Rexhepi

“Pas investimit në shtratin e lumit të vendbanimit Reçicë e madhe, ndërtimin e tërësishëm të murreve mbajtëse dhe pastrimin e lumit, në vitin 2017 ju premtuam banorëve të këtij vendbanimi që edhe rruga përskaj lumit do të transformohet në nje shëtitore më trotoare të gjëra dhe ndriçim publik.

Atë që e thamë edhe realizuam. Bashkërisht sot me kryetarin e Këshillit vendorë, kryetarin e Bashkësisë Lokale, aktivistë, banorë të këtij vendbanimi inspektova përfundimin e punimeve, vendosjen e pajisjeve urbane dhe rregullimin e hapësirave të gjelbërta në këtë rrugë.
Nga shërbimet përkatëse dhe stafi u informova që testimi i ndriçimit publik është realizuar gjatë ditës së djeshme dhe i njëjti funksionon siç duhet.

Bashkë do të bëjmë edhe shumë punë për Reçicën e madhe. Bashkë mundemi!” – shprehet Arifi

Për më shumë ndiq linkun:

Next Post

Elezi priti në takim një delegacion nga Instituti i kontabilitetit!

Kryeministri Zoran Zaev i shoqëruar nga zëvendësministrja e financave Shiret Elezi sot janë takuar me përfaqësues nga Instituti i kontabilistëve dhe kontabilistëve të liçencuar delegacion i drejtuar nga kryetarja Lençe Papazovska. Në këtë takim, bashkëbiseduesit janë dakorduar se kontabiliteti është fushë shumë e rëndësishme dhe është thënë se Qeveria me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: