Vazhdon përçarja në ASH, nënkryetari i ASH-së dega Çashkë, kalon në Lëvizjen BESA

Blerand Rexhepi

Nënkryetari i ASH dega Çashkës kalon në Lëvizjen BESA

Edhe pse një vendim të tillë e kam marrë më heret po përshkak të kaplimit te pandemisë nuk e kamë bërë publike, konsideroj se tash jemi duke e përcjellë pandeminë edhe po i kthehemi realiteti.

Dua tu njohtoj se unë si nënkryetar i degës ASHsë në komunën Cashkë gjithmon kam qenë pro bashkëpunimit Besa/ASH dhe kete jam munduar ta bëjmë vazhdimisht ne nivel lokal me strukturat e Lëvizjes Besa pavarsisht se X individ të ASH-së edhe nga qendra edhe ne nivel lokal për interesa personale bënin lojë joparimore dhe kjo me bënte gjithmon te ndihem keq ne raport me partnerët tonë të koalicionit të natyrshëm me Lëvizjen Besa…
Prej sot e andej ua bëj me dije gjith miqve, bashkëpunëtorëve se unë i bashkangjitem koalicionit qe sa po ka filluar dhe do të vazhdojë Lëvizja Besa me ASH-në respektivisht me strukturat e ASH-së që me shumicë apsolute ishin pro ktij koalicioni, mirëpo për hesape te disa individëve nuk u ndegju zëri i ksaj shumice dhe u vendos në favor të pazareve të individëve që i bëne me Alternativen që asnjëherë nuk e morrëm vesht se c’ishte e verteta e ktij koalicioni të panatyrshëm.

Me rëndesi është se po arrihet koalicioni fitues dhe qe do ta dërgoje në opozitë BDI-në tek shqiptarët.
Na priftë e mbara.

Ky ishte dhe shkrimi që në profilin e tij në Facebook ka bërë nënkryetari i ASH në Komunën e Çashkës, ku me sa duket ASH-së dita ditës po i përçahen shumë degë si pasojë e politikave të saja.

Next Post

Kosova dhe Shqipëria, si edhe Turqia dhe bota islame futen në karantin gjatë Bajramit

Në ndërkohë që në Maqedoninë e Veriut vazhdojnë reagimet e shumta rreth karantinimit dhe orës policore për 58 orë mes shumë debatesh të shumta për Festën e Bajramit në momentin kur BFI kërkon që të bëhet falja e namazit të Bajramit, vende të tjera me shumicë myslimane do të futen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: