Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Vetëhelmohet e mitura nga Kumanova

1 min read
Loading...

Reparti për pediatri i Spitalit të Kumanovës ka paraqitur në polici se dje prindërit kanë sjellur 14 vjeçaren nga Kumanova që ka pirë 20 tableta.

Siç njoftojnë nga SPB Kumanovë, vajza është sjellur në ora 10 dhe pas ndihmës së dhënë është dërguar në Qendrën Klinike në Shkup, njofton Telegrafi Maqedoni.

Për këtë rast është njoftuar edhe prokurori publik.