Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Xhaferi: Nuk mund të ketë zgjedhje të parakohëshme parlamentare, nuk ka kohë

1 min read
Loading...

Kryeparlamentari Talat Xhaferi sonte në një intervistë për Tv21 është deklaruar në lidhje me zgjedhjet e parakohëshme parlamentare.

“Nëse një parti kërkon zgjedhje të parakohëshme parlamentare duhet që të sigurojë shumicën për qeveri teknike, sipas marrëveshjes së Përzhinos ka afate të cilat nuk mund të respektohen dhe të ketë zgjedhje të parakohëshme parlamentare bashkë me ato presidenciale, vetëm në rast se nuk ndryshohen dhe plotësohen ligjet që dalin nga kjo marrëveshje”, ka deklaruar kështu Xhaferi.