Zaev: Jam i dëshpëruar nga takimi i liderëve!

vull

Kryeministri Zoran Zaev tha në konferencën për shtyp se është i dëshpëruar nga takimi i liderëve me opozitën për Ligjin e PP-së, i cili zgjati deri në orët e mëngjesit dhe nuk u arrit marrëveshje.


“Jam i dëshpëruar nga takimi i liderëve. Kisha një shpresë se mund ta zëvendësojnë matricën, por për fat të keq një gjë e tillë nuk ndodhi.

Ata nuk heqin dorë nga matrica që nga koha e Marrëveshjes së Przhinës. Ajo ishte gruevizëm deri vonë në mbrëmje. Tek Mickoski ka vetëm një kërkesë – amnestim për rastet e regjimit të kaluar. Tentuam të shohim nëpërmjet syve të opozitës, por për fat të keq pa sukses,”

Next Post

Takimi i parë i ministrit Nuredini dhe kryetarit të komunës Bexheti

Sot Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini dhe kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, zhvilluan një takim, në të cilin u theksua rëndësia e intensifikimit të aktiviteteve për mbrojtjen e mjedisit jetësor. Në këtë takim, fokusi i bisedimeve ishte në ndotjen e ajrit. Ministri Nuredini posaçërisht […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: