Home / Rajon / Limaj dhe Ahmeti flasin pas takimit në Bruksel

Limaj dhe Ahmeti flasin pas takimit në Bruksel

Bashkëkryesuesit i Ekipit negociator të Kosovës, Fatmir Limaj dhe Shpend Ahmeti kanë folur pas takimit që kanë zhvilluar në Bruksel me Përfaqësuesen e Lartë të BE-së, Federica Mogherini. Limaj ka thënë se Kosova në dialog me Serbinë kërkon normalizim të plotë. Ndërkaq, Ahmeti është shprehur se taksat doganore janë e vetmja formë e presionit ndaj Serbisë.

Loading...
Loading...