Home / Vendi / Mitrevski, koordinator i ri grupit të deputetëve të LSDM-së

Mitrevski, koordinator i ri grupit të deputetëve të LSDM-së

Jovan Mitrevski është koordinator i ri grupit të deputetëve të LSDM-së. Ai zë vendin e deputetit Tomisllav Tuntev i cili dha dorëheqje nga posti i deputeti dhe koordinatorit të grupit parlamentar të partisë në pushtet.

Loading...

Ndërkohë, ulësen në Kuvend e ka zënë deputeti Rubin Zemon.

Loading...