Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

O dilinxhi, se kush je presim të na shpjegosh në Gjykatën Speciale

1 min read
Loading...

Driton Tali

NGA DRITON TALI

Rrenat e Hashim Thaçit te “Të pakspozuarit”.

“… Kemi qenë një grup shumë i vogël prej 5-6 vetave që kemi fillu rezistencën. Më sē paku ju ka dashtë Hashim Thaçit privatisht. E kam pasë jetën shumë të mirë në rrafshin material the familiar…”.
…..

O dilinxhi, pse po rren?! Ti ke qenë fëmi i një polari (diku i thonë polak), pra raujtësit të fushave të shtetit. Dhe një nëne amvise, që kanë pasur shumë fëmi.

E sa për “Grupin e vogël prej 5-6 veta që e keni fillu rezistencën”, këtë presim të na shpjegosh në Gjykatën Speciale. Veç mos thuaj atje se ke qenë “shumë largë fushëbetejave”

Leave a Reply