Home / Sport / Përfundoi turneu tradicional Reçiça-Koha

Përfundoi turneu tradicional Reçiça-Koha

Me 5 janar përfundoi turneu tradicional, Recica- Koha  edhe atë në finale u takuan Juventus Serava të cilët mposhtën me rezultatin e thell  FederBau.

Loading...

Në këtë turne i pranishëm ishte nënkryetari i FFM-së, Muhamet Sejdini, drejtori sportiv i KF.”Shkëndija” Driton Musliu dhe kryetari i LFK-së, Fisnik Hiseini si dhe përfaqësuesi i FFM-së, Xhevdet Dalipi. 

Pas finales u ndanë çmimet ku për ekipin më fer-play,  u shpall skuadra e Gradec Rio Kompani, portier më i mirë Vullnet Islami dhe futbollist më i mirë Ismet Ceka. Vendi i tretë në këtë turne i takoi Nasa Term./KohaNews

Loading...