Home / Rajon / Protesta zhvendoset në fakultete, studentët bojkot mësimit, nxjerrin tavolinat jashtë (VIDEO)

Protesta zhvendoset në fakultete, studentët bojkot mësimit, nxjerrin tavolinat jashtë (VIDEO)

Të rinjte këte herë janë zhvendosur neper fakultete dhe perpara ministrise se arsimet.

Loading...

Ne Universitetin Politkenik, studentët kanë nxjerr jashtë tavolinat dhe karriget në shenjë protestë, ndërsa bojkoti ka vijuar edhe në Fakultetin Ekonomik e ne disa fakultete të tjera.

Studentet kishin paralajmeruar që protesta te merkuren do te ishte ndryshe, ku ata do te leviznin ne disa institucione, perfshi dhe Ambasaden Amerikane dhe seline e delegacionit të BE, por një gjë e tillë deri tani nuk ka ndodhur.

Loading...