Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Fatmir Limaj prezanton tri vajzat e tij (FOTO)

1 min read
Loading...

Lideri i Nismës Social Demokrate, pas maratonave të gjatë në Kuvend e Kosovës dhe pas vizitës tek Hashim Thaçi në shtëpinë e tij të re ka gjetur kohë edhe për tri vajzat e tij

Vajza e tij, Lala ka postuar një foto në Instagram ku të tria vajzat janë duke e përqafuar babin e tyre.

Duket se Limaj bashkë me vajzat e tij, Blertën, Lalan dhe vajzën e vogël Leonitën, janë në një aheng dhe kanë kaluar momente të mira së bashku.