Thu. Apr 9th, 2020

Kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, ka zhvilluar një takim me Kim Mehmetin, shkrimtarin, publicistin dhe veprimtarin e Çështjes Kombëtare, e në veçanti asaj Çame.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: